CIRILICA - Do kraja godine resenje pitanja Kosova? - (TV Happy 04.06.2018)

Danas u emisiji "Ćirilica" istražujemo: Da li će se do kraja 2018. rešiti pitanje Kosova i Metohije? Da li trebamo da popustimo pod pritiskom i priznamo nezavisnost ili da se i dalje borimo zbog bespravno oduzetog dela Srbije?
Gosti: Milovan Drecun - Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju
Prof Slobodan Reljić - Sociolog i Novinar
Miloš Đošan - General-Major Vojske Srbije u penziji
Veselin Šljivančanin - Pukovnik JNA u penziji
Ekskluzivno gledajte 2 oficijelna live stream-a Parova!
Live stream kanal 1 ► hrgo.info/tv-UwP9j-HbNXVeg2H9teHvhA
Live stream kanal 2 ► hrgo.info/tv-OV8gY5m2IhoEsyGVA27gKQfeed
Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook► realityparovi/
Twitter ► officialtvhappy
Instagram► _parovi_6
Budite uvek u toku sa Parovima:
Parovi News► happytv.tv/zabava/rijaliti-parovi
Official website► www.happytv.tv
Oficijelni HRgo kanali Happy televizije:
Parovi► hrgo.info/tv-QVxuhJGZNPwOwcAstbvX1A
Ćirilica► hrgo.info/tv-7U3lawbCeM9xi7ozRSPbNQ
Goli Život► hrgo.info/tv-fFsalWhdhEy6LJkB0cEG1w
Jutarnji program► hrgo.info/tv-h1-xopKMTD73yhkDkur3Rw
Happy TV► hrgo.info
Glamur► hrgo.info/tv-1otxe7mAdyaby5FCDRK6bw
Čađava mehana► hrgo.info/tv-OVYlb7R0-D6Blf9qgl7tiA
Happytv Portal Android Aplikacija:
► play.google.com/store/apps/details?id=rs.happytv.happytv
Label and Copyright: TV Happy
Video: TV Happy
Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Komentari

 1. DD VV

  DD VVPrije 3 mjeseci

  ..trla baba lan da joj prodje dan! Ako ne prihvatimo Americke ponude,,napast ce sjever Kosova i uvest ce sankcije! Garant..sve vec poznato....Srbija to zna i zato se naoruzava...Mogu nas napast ali nas nemogu pojesti!!

 2. DD VV

  DD VVPrije 3 mjeseci

  ..ovaj Maric,,nevjerovatno kako prekida generala...bez ikakvog respekta...zovne ih i onda vozi monologe!! Kreten..

 3. kNebih Kafexholli

  kNebih KafexholliPrije 3 mjeseci

  Nemoj da lazes cetniku jedan zaboravite Kosovo je proslost sam sa pasosom mozete doci

 4. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije 5 mjeseci

  Ovako ste i Knin branili pa dobili svaka cast

 5. Goni

  GoniPrije 8 mjeseci

  Vi nite branili vi ste bili agresori na drugo zemlja bosnu hrvatska i kosovo

 6. Zylfi BArdhi

  Zylfi BArdhiPrije godine

  KAKO JE MOGUQA DA SAMO SE LLAZHETE I SAMI SE VERUJETE SRAMOTA SHTO STE SERBI A SAMI STE UBIJALI 6 MLLADIQA KOD PEQI U KAFANI PANDA VI NISTE ANGELI VI STE ZLLOQINCI BEZ MILLOSTI ,VI STE VOZELI HLLADNJAQU SA 82 LESHEVA QAK DO KLLADOVENITO STE VOZELI 760 LESHEVA QAK DO BAJTAJNICE SRAMOTA ,ISTE STE ZAPALI CELLU FAMILIJU SA 42 QLLANOVE ZHIVI VI NEMATE MILLOSTI,STE ISTERALI VISHE OD MILIONA CIVILA PREKO GRANICE I STE OPLAQKALI TO STE VI URADILI ,ISTE STE RUSHILI VISHE OD 124.000. KUQA I STE OPLAQKALI ,IST STE SILLOVALI VISHE OD 20.000, ZHENE I TO PRED QLLANOVE FAMILIJE BEZ SRAMA TO SU URADILI SAMO SERBI I TO USRED EVROPE ,JESTE RATOVALI ZA VELIKU SERBIJU I STE DOBILI MALLU SERBIJU,OD 4 RATA SFA 4 STE IZGUBILI I 4 TERITORIJE SA RATOM A 2 BEZ RATA EJ SERBI NESHTO NIJE U REDU SA VAMA ,ZASHTO NIKO OD VAS NIKO NE POMINJE KRAINU I MAKEDONIJU DA I ONA JE BILLA SASTAVNI DEO SERBIJE SIGURNO STE SE UPLLASHILI OD KOSOVU U NISTE RATOVALI STE DALI BEZ RATA I TESHKO VAMA ZAR NE ZNATE DA STE U CERNU RUPU EJSERBI ZASHTO SU SAMO SERBI SU U HAGU OSUDJENI ZA ZLLOQIN SIGURNO STE VI URADILI I JOSH SAMO SE LLAZHETE I LLAZHETE A STE ZLLOQINCI I TO SFUGDA STE URADILI PO EX YU OD SLLOVENIJE U HERVATSKU U BOSNU U SREBRENICE U OPSADU SARAJEVO U VISHE GRADU SFE SU URADILI I JOSH SAMO U OPSADU SARAJEVU STE UBIJALI SAMO DECA 1121 I TO SA SNAJPERKOM OVO NIJE LLAZH TO JE ISTINA A ITINA VAM SMETA ZA TO STE U CERNU RUPU QAK NEMATE NIT MORE. .

 7. Minecraft Konto

  Minecraft KontoPrije godine

  E Slivo brani Srbiju a tebe Srbija ti je poslao Gol samo u Gaće hahaha

 8. Mladen Sarkanji

  Mladen SarkanjiPrije godine

  Šaljivo haha bijedni Maricu Pa Šljivančanin je kreten i idiot... On je imao zadatak deblokirati kasarnu u Vukovaru,i da sere da je čuvao Jugoslaviju,pa ne bi se uvukao u sukob sa lokalnim stanovništvom! Trebao je prvo sve paravojne jedinice pohapsiti,a to znači i cetnike Seseljeve i Arkana i njegov olos Na šta Šljivančanin ima pravo! Nek se zakopa od sramote Pobio hrpe civila i srbe i hrvate! Ljudi su u podrumima ginuli Pravi Jugosloven nikad ne bi dpzvolio cetnike uz svoju vojsku! A o protjerivanju hrvata iz Vukovara nakon borbi,i to civila,Sljivancanin suti Kako je idiotski tvrditi budi čovjek! Zar major nije znao da je bolnica civilni cilj?! Zar major nije znao za Ženevsku konvenciju?! Zar major nije svijesno etnički očistio grad od nesrba!!!! O kojoj Jugoslaviji on govori Velikospskoj! Nije pokušao ni zaustaviti ubijanje u Vukovarnu na Veleprometu oko 800 civila od cetnckih paravojnih formacija! Izveo malog Igora od 16god za Ovcaru..malog od majke istrgnuo Mali je ubijen jer ga Šljivančanin izdvojio Nakot ....i on se usudi još moralizirati! Može samo srbima koji istinu ni do danas nisu doznali...samo svijet zna A vi u Srbiji ili se suocite..ili..u Aziju se strpajte...zaostalo primitivno..užas što ste radili u vrijeme satelita! Onda kakanje Jasenovac Po vašoj logici bi Japan trebao namiriti koske radi 2 svj.rata i A bombe! Ništa vam ne može biti izgovor za početak 21 stoljeća! Svijet je pokazao što misli o vama I Rusija koja je naoruzala Hr vojsku

 9. alfa 159

  alfa 159Prije godine

  STO VARATE NAROD ,BUDITE REALNI I PRIZNAJTE DA STE SVE RATOVE IZGUBILI,SA 4 AVIONA NEISPRAVNIH STE HTELI DA BRANITE SRBIJU .TRAZITE IZVINJENJE KAO NJEMACKA I PONITE IZNOVA.

 10. Zylfi BArdhi

  Zylfi BArdhiPrije godine

  ej dreqane ti llazhesh vishe shto si tezhak sfi znaju ko ste vi ste zlloqinci nad zlloqincom niste angeli samo llazhesh ko je vozio hlladnjaqu od prizerena do klladove to je zlloqin i ko je vozio vishe od 300 lesheve qak do batajnice zar nije zlloqin vi ste izgoreli cellu familiju sa 42 qllanove ste i zapali zhivi zar nije zlloqin da ste i bacali 17 mlladiqa zhivi u bunar zhivi i sa dinamitom ste ubijali ko su uradili ovaj generall llazhe i sramota da vi ga verujte pa vi josh ne znate ili neqete da znate zasto ste bombardovani sigurno ste uradili veliki zlloqin pa ste isterali vishe od milion civila preko granice peshke ne sa traktorima plus oplaqkano i ste i rusheli vishe od 124.000. kuqe i iolaqkano i to se vidi pteko tv kako vash policajac krade th i ste rusheli vishe od 206 xhamije zar nije zlloqin kako llazhete sramota vi ste tako llozhite ovaj general llazhe da samo vi ste dobar narod sfugda ste uradili zlloqin u ovqaru u vukovaru u srebrenici ste ubijali samo shto su druge vere a isti kerv zar nije zlloqin u opsadu sarajevo da za 4 godine ste ubijali vishe od 12.000 civila i to sa snajperkom i medju njima 1123 deca to serbi su uradili qak u vishe gradu ste ubijali 4500 i to metak u qello i preko mosta a da ne priqamo o sillovabje i to je bio uzhas sillovanje ste uradili pred qllanove familije to niko nije uradio to su samo serbi kako mozhete da zamislite sami ste ubijali 6 mlladiqa kod peqi samo da izazivete rat i sada u parizu vashega vuqiqa su ostaveli na kraju oni vash saveznici shto ratovali za veliku serbiju i ste dobili mallu serbiju i trebate da se sramite da ste serbin u sadashnje vreme ste ubijali vishe od 120.000. i u centru evrope to su serbi sramota.

 11. dobraja madhe

  dobraja madhePrije godine

  VAŠA POLITIKA DREČUNČKA I OVI OSTALI QETNIQKA POLITIKA UMREO ZA UVEK OVAKO VI ČE IZGUBITI SANGJAK SJENICU TUTIN PREŠEVO BUJANOVAC I MEDVEGJU I VOJVODINU INIŠA SFERLIG PIROT OSTAQE U PASHALLUK BEOGRADSKI.VI KAD POGETE NA KOSOVA MAORATE DA STOJITE NA GRANICI KOSOVA DA KOSOVA POLICIA KONTROLLISHE DOBRO PA DA VAM PUSI O NE TO JE REALITET MORATE DA PRIZNATE ZASHTO LLAŽETE SFOJ NAROD.

 12. Montoya Pablo

  Montoya PabloPrije godine

  Jedino resenje je da se mi dole sa vojskom i policijom vratimo. Tesko da to moze do kraja godine.

 13. Šerif Alibabić

  Šerif AlibabićPrije godine

  Realno samo uspostavljanje postavki da je svima dobro zajedno u miru daje mogućnosti za normalni život i opstanak. Ako se stvara osjećaj ugroženosti bilo tkog strancima se daje mogućnost da se manipuliše sa ugroženima i eto problema. Neki su nerazumno zamišljali da će oni moći ostvarivati svoje ideje bez otpora ugroženih. Na želost uništen je dugogodišnji trud naših predaka. Sad je pitanje da li će se nastaviti uništavanje ostatka ostataka u svim oblastima. Ovaj što stalno zakuhava kako je Haradinaj ratni zločinac je čudan. Nerealno je očekivati pored svih dešavanja koja su se dešavala da dođe do smirenja situacije sa ovakvim nastupom. Ratnih zločinaca je bilo na svim stranama i svi trebaju prvo svoje ratne zločince da istražuju zbog svog naroda. Ako se hoće se uspostavi normalni život potrebno je da se uspostavi sistem sigurnosti za sve. Zločinci sigurno će u miru ugrožavati svoje i nek se oni pobrinu za svoje zločince.

 14. Night Rider

  Night RiderPrije godine

  KRASAN GOSPODIN OVAJ U CRVENOBJELOJ KOCKASTOJ KOŠULJI TO MU VALJDA SAVJEST PRORADILA PA OBUKAO KOŠULJU U KOCKASTOM VALJDA SE NOĆU BUDI UZ KRIKOVE IZ BOLNICE VUKOVARSKIH RANJENIKA. I SIGURNO ZNA GDJE JE NESTAO MLADI FRANCUZ??? AKO TI SE SAVJEST DO SAD NIJE PRELILA PREKO OČIJU NEBRINEM SE JER ZNAM DA SAVJEST KAD TAD DOĐE PRIJE NEGO ŽIVOT PROĐE.....

 15. Zylfi BArdhi

  Zylfi BArdhiPrije godine

  dreqane nema da ima nikada pomirenje sa serbijom zar ste zaboravili kakaf zlloqin ste uradili za 90 godina i kako mozhesh tako da llazhesh sram da ti je trebash da se stidish shto si serbin vi ste uradili zlloqin nad zlloqinom ne zaboravi hlladnjaqu pa masovne grobove u batajnicu i cellu familiju berishe ste i zapali zhivi sa benzinom i to 42 qllanove familije ste izvrshli vishe od 20.000. sillovanje i to pred qllanove familije i ste ubili vishe od 14500 hilada i josh se trazhi 1600 lesheva i ste ubijali 17 mlladiqa ste ubacili u bunar i sa dinamitom ste ubili kos su uradili to serbi ste isterali vishe od milion izbeglice peshke i oplaqkano i ste i rusheli 124.000. kuqa i oplaqkani i nije takonazvano kosova nego nezavosna derzhava kosova josh zar ne zaboravite da sami ste ubijali 6 mlladiqa u kafani panda kod peqi vi ste izgubili kosovu veq 20 godina i nemoj da llazhesh pred tv teshko tebe shto mnogo llazhesh i zasht mariq isto i on mnogo llazhe

 16. Joja Joja

  Joja JojaPrije godine

  jebalo vas kosovo

 17. Cadavo Crn

  Cadavo CrnPrije godine

  RJEŠENO JE KOSOVO DRŽAVA !!

 18. Arsenije Petrovic

  Arsenije PetrovicPrije godine

  Dobra ona mala iza generala !

 19. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  KLA SRCE KOSOVA

 20. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  LONG LIVE HAJRADINAJ LONG LIVE INDEPENDENCE KOSOVA Z SRBE

 21. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  Milovane milovane ko te jebe da si takav Srbin nesto bi radio za srbiju al kukav jedan ne mozez nista 10 years KOSOVA INDEPENDENCE

 22. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  Kapiturilali jos kako

 23. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  COVJEK SAMO IMA DA SE SMIJE KADA CUJE OVE BEZMISLICE PROPAGANDA SMESNO

 24. Benjamin Red

  Benjamin RedPrije godine

  sto ne zovite jugoslav petrusic Nego ste doveli ove budale

 25. harbinger200

  harbinger200Prije godine

  Posao sprecavanja pobune je masno placen u Srbiji. Maric je u tome majstor.

 26. Edix edix

  Edix edixPrije godine

  B i H nije drzava za ove pa kakva je srbija drzava skrpljena kao stare gace sad kad savovi pucaju daj da krpimo gace sa tudjom mukom sad kad ode kosovo ajde da zakrpimo tu rupu sa republikom srpskom da hrvatska pukne ili neko iz b i h prodacete je ka srpsku krajinu a narod jadan cime cete zakrpiti vojvodinu kad se ona zaklima bidimo realni po mene kosovo je srbija i borite se za to ali ne pomisljajte na neku kompezaciju za Rs nece oni sa vama kao ni kosovo sa albanijom pustite bosanski lonac neka vrije nace oni sami zajednicku rijec u bosni samo se ne mesajte

 27. Franz Fleta

  Franz FletaPrije godine

  Vi ste budale, izgubili jednu koloniju koju ste tretirali kao populaciju treceg reda za 100 godina a sada galamite kao kurve na ulici. Englezi su izgubili pola svijeta i ne cuju se zivi :)

 28. Branimir Lukač

  Branimir LukačPrije godine

  #brača rusi vam pomažu da priznate kosovo jer njima to odgovara zbog krima.

 29. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  Kakvu policiju kosovu ima o yea KOSOVA REPUBLIK PASOS KAKAV JEZIK KOJI STO NE DODJETE SADA PA SAMO STO DREAM AT NIGHT TELL THE STORY NEXT DAY

 30. dobraja madhe

  dobraja madhePrije godine

  Republika Kosova ima policiju ima specijalno policio Rosu.ima vojsku ima sfe sllužbe demokratske deržave.ima sfoje granice ima sfoj pasosh i ima sfoj jezik Allbanski.unutar kosova je evropa i shba.u kosova nema gragjana 2 reda sfisu isti pred zakona.

 31. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  Kosova ide napred a ti prljavi komunista me samo sto ides nazad nego jos spavate evo 10 godina srbi sto zive u Kosovo niko ih ne dira ballisti diraju samo ljude ko sto si ti prljavi djubre komunista

 32. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  Srbija propala zato sto. Jos ima ovih komunista prljavih terorista

 33. Barry Gjinnaj

  Barry GjinnajPrije godine

  10 godine Kosova je Nezavisna a koliko godine pricate bajke ili laz da Kosovo nije nezavisna nemojte lagati vise

 34. Suzana igoric

  Suzana igoricPrije godine

  Imati drzavu,moras imati najmanje dva miliona ljudi(naroda),ne mozes imati samo tor! Od nekoliko hiljada ljudi! Srbi na Kosovu se ne ubrajaju! Previse se prica,svi znaju da su ameri njihov gazda!

 35. Kres O

  Kres OPrije godine

  Ovim tipovima ne treba dozvoliti dolazak ni na pijacu sve biser do bisera

 36. Kres O

  Kres OPrije godine

  Svi srbi u bg pasaluk

 37. Kres O

  Kres OPrije godine

  To je rjeseno ne zavlacite narod kosovo je drzava maricu ne lazi ljude

 38. Danilo Milicevic

  Danilo MilicevicPrije godine

  Sta je trolova u ovim komentarima majko mojaa!Sta se pecate na napaljene klince bre ljudi moji!

 39. olti Haradinaj

  olti HaradinajPrije godine

  Kakav generali pobedio Sigurimi i poluprivednici hahahaha

 40. qiriba qiribu

  qiriba qiribuPrije godine

  ooo srbi...vi mozete da pravite hiljadu manastira, da pisite slogane "kosovo je srbija" svakog 10 metara, mogli ste da nas ubijate vekovima, ali mi smo jos uvek preko 90% albanaca ovde...dzaba vam je bilo svih ovih vekova jer mi smo Albanci!! kad niste mogli da nas pretvorite na srbe pre 600-700 godina, kad ste mogli da nas koljete a niko ne bi znao za to jer tada nije bilo ni CNN ni BBC ni SPUTNIK, onda nikad necete...mi smo izdrzali bilo koju okupaciju i evo nas danas...cao :-*

 41. Bosna Medj Pizdama

  Bosna Medj PizdamaPrije godine

  U Peci u kaficu slusala se Ceca Uletila srpska bomba poginula deca refren: Martinovic je sebi flasu flašu gurao u pakšu Dvor na unu dvor na Uni crkvica na bregu Lepo videt lepo videt Srbina u begu refren: Martinovic je sebi flašu gurao u pakšu

 42. Pjano Harley

  Pjano HarleyPrije godine

  Znaci tako,dobro dosle 90te.

 43. igor kljajic

  igor kljajicPrije godine

  Za gubitak Kosova i Metohije su samo Srbi krivi i niko vise da im nismo otvorili granice nebi imali ovakvih problema i da nisu Srbi prodavali imanja nebi bilo danas ovako stanje. A i u Republici Srpskoj se ponavlja isto narod isto bjezi u EU.SAD.VB.UME.itd a da li ostati ovde i raditi za 200€.

 44. Раша Пантелић

  Раша ПантелићPrije godine

  Кад комуњара као Шљиванчанин доживи да се моли светом Владици Николају Велимировићу,и опет не може да схвати да га је Николај спасао из Хага,колико је опијен Титом и Југославијом...

 45. sasha19652

  sasha19652Prije godine

  Ako iko pronadje istinu o desavanjima na podrucju ex YU to ce samo biti on, M. Maric!

 46. sasha19652

  sasha19652Prije godine

  Maric je za vas izvor van zemaljske inteligencije. Svaki put vas dovede u studijo i malo po malo vadi vam istinu.

 47. sasha19652

  sasha19652Prije godine

  Da ne pricamo sta ste planirali od albanaca da radite na Kosovu!

 48. sasha19652

  sasha19652Prije godine

  Gledamo propale ljudi koji samo lazu i brane propalu milosevicevu gubitnicku politiku. Iza njih su ostali mnogi zlocini ocisceni delovi hrvatske id hrvata i svih ostalih postenih ljudi, konc logori po BiXi, proterani ljudi i masovne grobnice. I veliki lopovluk, ratno profiterstvo i sverc! Sram vas bilo!

 49. Matija Malesevic

  Matija MalesevicPrije godine

  E ovaj Drecun umesto da promoviše organizaciju ciji je posmatrac i zasta dobija platu on je nama predstavlja kao labavu organizaciju i daje maliciozan primer Kazakstana i Jermenije. Kako ga nije sramota? Al za to su krivi najvise Rusi sto uopšte pricaju sa ovakvim seljacko-sarlatanskim analiticarom.

 50. tali san

  tali sanPrije 2 godina

  Dosta je vise sa ovim politolicima,koji samo laprdaju kao sto je Krcun. Gospode oslobodi nas od ovolikih izdajnika na svim nivoima. Jadna Srbija,sa ovoliko glupih koji vode brigu o njoj.

 51. Nino Holland

  Nino HollandPrije 2 godina

  Dodjem samo da kliknem na post dole

 52. Rexhep Rexhepi

  Rexhep RexhepiPrije 2 godina

  Maricu svaka ti cast Ovog drecuna sie stvarno cobana od coveka napravio

 53. Jugoslavija basketball Mitric

  Jugoslavija basketball MitricPrije 2 godina

  Nato je zlocinac sto nas je bombardovao a ziveli smo sa najvecim ubicama Srba 70,80 godina i zvali ih braca.

 54. munja nebeska

  munja nebeskaPrije 2 godina

  KOSMET JE SRBIJA!

 55. Partizan1941

  Partizan1941Prije 2 godina

  srbi subasibazluk,bagrabrabonjci ustali da stvaraju veliku srbiju,uvjek su protiv onoga ko zeli da ih malo dovede pameti,a odusavljeno klicu svakom ko ih vise laze,zaglupljuje,unazadujei unesrecuje.Koca Popovic.

 56. Partizan1941

  Partizan1941Prije 2 godina

  Drecun kaze da nemoze da se izgubi rs ,akako mozes da izgubis ono sto nije bilo tvoje,da pokusas da pripojis rs sam sebi postavi pitanje sta drugi narod misli o tome,pricas lazi,kao i vjek.

 57. Civijas radio Sabac

  Civijas radio SabacPrije 2 godina

  Najveci kurton u emisiji je voditelj

 58. Pavle Marjanovic

  Pavle MarjanovicPrije 2 godina

  Generali su polupismene budle.Strasno je kome je bila poverna drzva.

 59. Boris 153

  Boris 153Prije 2 godina

  Sljivancanin ratni zlocinac se pojavljuje kao moralni govornik. To nebi proslo u nijednoj civiliziranoj demokratskoj zemlji osim u srbendiji

 60. Syl Imeri

  Syl ImeriPrije 2 godina

  Bolesni narod su ovi serbijanci ni jednu rec o zlocincima koji su pocinili!

 61. Dusanka Conrad

  Dusanka ConradPrije 2 godina

  Maricu trebao bi imati vise postovanja prema gostima koje dovodis .

 62. robi2805

  robi2805Prije 2 godina

  Srbija je bila agresor u ratu i sanjali o velikoj Srbiji a sada će biti velika poput crne gore a republika srpska će nestati i priznajte već jednom da ste činili najveće zločine u Vukovaru, Šljivančanin je bio Ovčari gdje su pobijeni 200 Hrvata kaoi Šešelj zajedno sa Vučiće ubijali jadni narod u Bosni, kad je Vučić rekao za jadnog ubijenog srbina ubičemo 100 muslimana! Priznajte i morate uvoditi da ste krivi za sve. Izgubili ste rat i na Kosovu. Hrvati nisu došli ili muslimani nisu nikoga po Srbiji ubijali. Svuda se ubijalo samo u Srbiji je bio mir! Svet je video da ste zvjerske stvari radili u ratu pa više to nije mogao gledati svet pa vas je konačno NATO bombardovao, E onda je konačno završio taj stravičan rat! Šešelj i Šljivančanin su najveći zločinci i sramota za za Srbiju.

 63. Cole Macola

  Cole MacolaPrije 2 godina

  Kosovo je Albanija to se zna odavno

 64. Neda Cihoric

  Neda CihoricPrije 2 godina

  Gdin Reljića dobro govori

 65. R K

  R KPrije 2 godina

  Ako vam je ovaj ubica iz Vukovara moralna vertikala, onda sretno Kosovu, a vama Srbima preporučujem da konsolidujete redove i izvršite pripreme za obranu preostalog dijela Srbije, obzirom da proces ide dalje...

 66. Никола

  НиколаPrije 2 godina

  Дрецуне, клошарски издајниче у служби нато издајника Вучића, да ли те је срамота тих речи које говориш? Престани да баљезгаш глупости и изађи из чмара свог суманутог вође, клошару!

 67. Adil Mujanovic

  Adil MujanovicPrije 2 godina

  To je gotovo samo mastajte..

 68. Emira Helac

  Emira HelacPrije 2 godina

  Bosna se nikad neće rasparčati, nije ovo 92 godina,kome se nesvidja putna torba i dovidjenja

 69. Vizantija Luka

  Vizantija LukaPrije 2 godina

  Da smo mogli da zivemo zajedno ziveli bi bolje da svako ima svoje ni deca ne ostaju zajednici citav zivot.

 70. Micha

  MichaPrije 2 godina

  Sta ce taj Sljivancanin tu jebo sve svoje ... pas

 71. Vizantija Luka

  Vizantija LukaPrije 2 godina

  Trebo Gotovina.Ili podignes Bobetka.Sljivancin castan covek koji nikada nikog nije uvredio na navinalnoj osnovi.Bobetko kleo u Jugoslaviju pa posle izgravo velikog ustasu govnar.

 72. Emira Helac

  Emira HelacPrije 2 godina

  Nema se šta više rješavati oko Kosovo,ona je nezavisna država, želio to neko , shvatite Srbi već jednom

 73. Vizantija Luka

  Vizantija LukaPrije 2 godina

  Vladali i Turci sa nama 500 godina imomo vas kao dokaz genocida nad srpskim narido.

 74. magi magi

  magi magiPrije 2 godina

  Kako bre Đošan da vam izgine toliko vojnika a ni jedan oficir pa ni vi? Čudna stvar valjda vojsja ide za glavnokomandujućima a ne vi za mladim vojnicima.

 75. malipijac

  malipijacPrije 2 godina

  Al je odusevljen oval drecun natooom

 76. mb mb

  mb mbPrije 2 godina

  JOJ KAKO VOLIM SA SECOM DERZHAVU HERVTSKE VIVA CROATIA END ALBANIJA

 77. Armin72

  Armin72Prije 2 godina

  I ONDA SE PITATE ZASTO JE RAKETIRANA RADIO TELEVIZIJA SRBIJE !!! OVAKO SU 90 -IH SAMO LAGALI KAKO SU SRBI LIJEPI FINI A SVE OSTALO JE UROTA PROTIV SRBA ......STETA STO OVI NISU BILI TU NOC U RTS- U

 78. grmoja11

  grmoja11Prije 2 godina

  srusili su im televiziju jer su zajebavali Clintona. Rekli si kad su im srusili f-117, oprostite, nismo ga vidili, ali nisu oni vidili ni tomahavk

 79. Ante Sparelic

  Ante SparelicPrije 2 godina

  A svrbi su lizali dupe fukari

 80. Ante Sparelic

  Ante SparelicPrije 2 godina

  Stokowski je bilo u dalmaciji to sto sam ja posra

 81. Željko Božina

  Željko BožinaPrije 2 godina

  Milomire...opet su ti gosti koji se "čuju" na tamjan, s jednom nogom u grobu a s drugom na kori od banane. Ali su zato prošli sve partijske forume i obavezne seminare jer njihove govore možeš ubaciti u 1968 i nitko ne bi primjetio vremensku razliku.

 82. Rebel

  RebelPrije 2 godina

  Kosovo nije Srpski.

 83. Ljiljana T

  Ljiljana TPrije 2 godina

  Шљиванчанин је плачен да хвали Харадинаја

 84. gitrucking

  gitruckingPrije 2 godina

  Vojnik o skracenju, srbi i kurve o postenju.

 85. Aleksandar Pavlović

  Aleksandar PavlovićPrije 2 godina

  gitrucking bar ne lazemo ko hrvati i mosnjaci

 86. ismet norca

  ismet norcaPrije 2 godina

  Drecunu ti si najveca sramota srpskog naroda,kukavico jenda

 87. Lazar Djurkovic

  Lazar DjurkovicPrije godine

  Ismete,izmete nisi dostojan da Decunu cipele očistiš.