CIRILICA - Danak u krvi i janjicari - Revizija i prekrajanje istorije - (TV Happy 16.12.2019)

#cirilica #cirilicatvhappy #tvhappy
Danas u emisiji "Ćirilica" istražujemo: Ko stoji iza publikovanja apsurdnih knjiga gde se najveće tragedije našeg naroda predstavljene kao nešto normalno? Ko podržava danak u krvi? Ko se na sve načie trudi da Srbima menja svest i falsifikuje istoriju?
Gosti: Dragoslav Bokan - Ratni komandant, publicista, književnik i režiser
Vladimir Đukanović - Poslanik SNS
Prof dr Miroljub Jevtić - Profesor fakulteta političkih nauka u Beogradu i politikolog religije
Prof dr Miloš Ković - Istoričar i vanredni profesor Filozofskog fakulteta
Goran Petronijević - Advokat

Voditelj: Milomir Marić
Ekskluzivno gledajte 2 oficijelna live stream-a Parova!
Live stream kanal 1 ► hrgo.info/tv-UwP9j-HbNXVeg2H9teHvhA
Live stream kanal 2 ► hrgo.info/tv-OV8gY5m2IhoEsyGVA27gKQfeed
Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook► realityparovi/
Twitter ► officialtvhappy
Instagram► _parovi_6
Prelo u Našem Sokaku Instagram► prelo_u_nasem_sokaku
Prelo u Našem Sokaku Favebook► Prelo-u-na%C5%A1em-sokaku-HAPPY-TV-327833851306742/

Budite uvek u toku sa Parovima:
Parovi News► happytv.tv/zabava/rijaliti-parovi
Official website► www.happytv.tv
Oficijelni HRgo kanali Happy televizije:
Parovi► hrgo.info/tv-QVxuhJGZNPwOwcAstbvX1A
Prelo u našem Sokaku► hrgo.info/tv-pKmJX4DwdQs_mC0qoTACXAfeatured
Letnji kamp► hrgo.info/tv-FGUANjEqHOa1ziukYDMO1gfeatured
Ćirilica► hrgo.info/tv-7U3lawbCeM9xi7ozRSPbNQ
Goli Život► hrgo.info/tv-fFsalWhdhEy6LJkB0cEG1w
Jutarnji program► hrgo.info/tv-h1-xopKMTD73yhkDkur3Rw
Happy TV► hrgo.info
Glamur► hrgo.info/tv-1otxe7mAdyaby5FCDRK6bw
Čađava mehana► hrgo.info/tv-OVYlb7R0-D6Blf9qgl7tiA
Happytv Portal Android Aplikacija:
► play.google.com/store/apps/details?id=rs.happytv.happytv
Label and Copyright: TV Happy
Video: TV Happy
Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Komentari

 1. Asterix X

  Asterix XPrije 19 dana

  Dragoslav Bokan je materijalizovani anti intelektualizam. Nisu ni ostala gosti bolji.

 2. TVOJA PARANOJA

  TVOJA PARANOJAPrije 28 dana

  Evo prva rečenica, i odmah petljanje! Đuka, ne pravi se naivni naivac!!! Ne može da se promeni Pitagorina teorema i Omov zakon, al' može uz blagoslov ministra ako radi za te nedobronamerne prema Srbima ljude, mogu se izbaciti iz programa te bitne oblasti a ubaciti se neka sranja!!! Taman da odgajimo mentole koji će biti fizikalci i robovi tim ekipama govnara!!!

 3. zylfi bardhi

  zylfi bardhiPrije 29 dana

  ej mariqekako se llazhite i sami verujete ,za kosovu nikada neqe da bude serbsko i nikada nije billa sa ratom ste uzeli od 580 godine turske vlladovine 1912 godine zajedno sa makedoniju ,a za kosovu tugujete i imate da tugujete isto kao gerqka shto tuguje veq 630 godine da je konstantino polis njihovni gllavni grad a neshto nije u redu sa vama sram vama sigurno ne znate vashu historiju zashto nijedan serbi ne pominje makedoniju-juzhnu serbiju sigurno vam je stra shto ste izgubili bez tata ,a i makedonija zajedno sa kosovu su bili sastavni deo serbije,isto i u makedoniju imate i manastira i serbske cerkve i makedonija je 2 puta veqa od kosove zashto niko ne pomine vi ste ratovali za veliku serbiju i ste dobili mallu serbiju bez kosovu i makedoniju, a ste ubijali 220.000. civila po ex yu i ste postali priznate zlloqinaqka derzha -sramota za serbiju sfe okrugllo vas merze shto ste zlloqinci ,i tako i u hagu su samo serbi su odudjeni za zlloqin qak ste bili pokazno bombardovani od nato-ameriku sram sa vas shto uvek zovesh zlloqince u studiju a ko shtiti zlloqince sam je zlloqinac i samo san san i san lek za serbe.

 4. maximilian AG

  maximilian AGPrije mjesec

  LIKOVI IZ BAJKE , PRIMITIVNI KO' CAJKE .

 5. Mladen Zivkovic

  Mladen ZivkovicPrije mjesec

  Zato treba povesati sve koji su dosli 5.oktobra na vlast za nauk buducim generacijama kao prve prvo na mucenje a onda vesanje cedu jovanovica,nenada canka,borisa tadica,natasu kandic,sonju biserko,jelena milic,I sve ostale a zna.se koji su rado bi to uradio sa zadovoljstvom a ne da tim idiotima dajete policijsku zastitu na taj nacin bi makar malo oprali sramotu nanesenu nasim poginulim junacima I junacima koji su u teroristickom haskom tribunalu zatoceni I toboz osudjeni

 6. Samir Kolenovic

  Samir KolenovicPrije mjesec

  Sve govnari i lazovi nacisti mislim na sagovornike

 7. Mil. Sti.

  Mil. Sti.Prije mjesec

  Evo jednog odlomkа iz knjige Mаrvа Orbinijа koji je bio kаtolički sveštenik iz Dubrovnikа ( i itаlijаn koji zа sebe kаže dа je sloven ) koji je nаpisаo knjigu KRALJEVSTVO SLOVENA zbog koje je izbаčen iz kаtoličke crkve i u kojoj kаže sledeće : Zbog čegа sаm se jа, iz osećаjа dužnosti koji me veže zа moj slаvenski nаrod, drаge volje nаmučio kаko bih rаzjаsnio podrijetlo i nаpredovаnje njegovа cаrstvа,prikupivši sve ono što se rаzаsuto nаlаzilo u rаznih аutorа, ne bi li tаko bilo lаkše doznаti kаko slаvnа i dičnа bje svаgdа tа nаcijа. Iz njezinа krilа izаđoše u prošlim vremenimа mnogi i vrlo moćni nаrodi, nаime Slаveni Vаndаli, Burgundi, Goti, Ostrogoti, Vizigoti,Gepidi,Geti,Alаni,Verli ili Heruli, Avаri, Skiri, Hiri, Melаnkleni, Bаstаrni, Pečenjezi, Dаčаni, Šveđаni,Normаni,Feni ili Finci, Ukri ili Unkrаni, Mаrkomаni,Kvаdi,Trаčаni i Iliri. Bjehu zаtim Venedi, odnosno Heneti, ti koji zаuzeše obаle Bаltičkog morа, а bjehu podijeljeni nа mnoge ogrаnke : Pomerаnci, Vilci, Rujаnci, Vаrnаvi, Obodriti, Polаbljаni, Vаgiri, Lingoni, Tolenci, Redаri ili Riаduri, Circipаni, Kizini, Heruli odnosno Heveldi, Leubuci, Vilini, Stoderаni i Brizаni uz mnoge druge koje nаvodi svećenik Helmond, а koji svi bjehu jedаn isto slovenski nаrod, kаo što će se ovde dаlje videti. Adolf Pikte : " Može se sа sigurnošću ustаnoviti, dа je postojаo jedаn prа nаrod između Indije i krаjnje grаnice Evrope, koji se sаstojаo od Sorаbа, Serbа, Rаšаnа čije je zаjedničko ime bilo Srbi. " Orbin, Marvo.: "Glаvni nаrod svih Slovenа su Srbi".

 8. Crodawn

  CrodawnPrije mjesec

  Topnički dnevnici su dokaz o genocidu!??? A di su srpbski topnički dnevnici o granatiranju Vukovara ili Sarajeva??? Jesu i to dokazi o genocidu?

 9. kremenko kremenko

  kremenko kremenkoPrije 3 mjeseci

  Olivera Loje Ne kaže se srpki nego srpski , ne znaš započeti rečenicu , u trećem osnovne škole pišu tako kao ti .

 10. kremenko kremenko

  kremenko kremenkoPrije 3 mjeseci

  Ovaj Vladimir Đukanović misli da ja Kučan napao Srbiju , Tuđman bombardirao Beograd a Sarajlije sami sebe granatirali .Advokat kaže da je bio građanski rat a neki drugi misle da je bio osvajački rat za stvaranje velike Srbije .Jevtić na razini srednje škole , mješavina marksiste i nacionaliste . Marić pametniji od svih gostiju zajedno , naveo ih je da kažu istinu , oni misle da nisu Srbi ništa loše napravili.

 11. Walking Dead

  Walking DeadPrije 4 mjeseci

  Raspali Djuka, kreni od svog gospodara Kurcica koji je grbu dobio i koljeno sjebao jer se saginjao raznoraznima..svima sve zivo izdao

 12. Mil. Sti.

  Mil. Sti.Prije 4 mjeseci

  “Stanovnici Bosne sacinjavaju, kako po svom sopstvenom shvatanju, tako i po zvanicnom priznanju tri naroda, iako svi pripadaju jednom istom srpskom plemenu i govore istim jezikom. Ta tri naroda su: Turci, tj. muslimani; Latini (inace krscani, a prezriteljno Sokci), tj. katolici, i Srbi (inace hriscani, a prezriteljno Vlasi), tj. pravoslavni...” Aleksandar Giljferding, najpriznatiji autoritet svjetske nauke po bosanskom pitanju devetnaestog vijeka Publicista Andre Bar u knjizi “Bosna i Hercegovina”, izdatoj u Parizu 1903. objasnjava: “Vecina stanovnistva pripada srpskoj rasi...Sam g. Kalaj, pisuci nekad svoju Istoriju Srba, rece da u BiH pod tri vere ima samo jedan narod, srpski... Pravoslavna vera je najstarija. Ona potice iz doba kad Srbi napustise paganstvo da bi primili dogme grcko-istocne crkve. Muslimani poticu od starog srpskog plemstva, koje se, posle osvajanja Turaka, preobratilo u islam da bi sacuvalo svoje privilegije. Katolici se regrutuju medju sinovima pojedinih Srba koji su se potcinili rimskoj crkvi u vreme papskog uticaja u BiH, a danas medju cinovnicima austrijskim.” Rene Pinon u studiji “Austro-srpski konflikt”, publikovanoj 1907. godine: “Sami muslimani su Srbi, ne samo po svom poreklu vec i po njihovom sopstvenom priznanju. To su uglavnom bivse vlastele zemlje koja je, u momentu zauzeca (zemlje), presla na islam... Treba utvrditi bez okolisenja da je javno raspolozenje u BiH malo naklonjeno dominaciji austrijskoj. U najmanju ruku se nece moci sporiti da srpska vecina stanovnistva, bilo pravoslavnih ili muslimana, apsolutno odbija vaspostavljanje direktne potcinjenosti pod Austriju.” Jakov Golovjecki je 1884. godine u Vilnjusu objavio “Geografski rjecnik zapadnoslovenskih i juznoslovenskih zemalja” u kome precizira: “Bosnjak, zitelj Bosne. Oni pripadaju slovenskom, srpskom plemenu. Bosnjaci su vecim dijelom pravoslavni, sa iskljucenjem izvesnog broja koji je primio katolicanstvo i muslimanstvo.” Univerzitetski profesori istorije sa Kembridza, Grant i Temperli, objavili su, 1934. godine, knjigu “Evropa u XIX i XX veku” u kojoj se nalazi i sledeca konstatacija: “U 1878. Austro-Ugarska je bila ovlascena da okupira Bosnu i Hercegovinu, zemlja jednaka po krvi i jeziku sa Srbima. Cak i muhamedanci ovih krajeva govore srpski i srpske su krvi”. Katolicki fratar Toma Kovacevic, u “Opisu Bosne i Hercegovine” iz 1865. godine, kaze: “Svi zitelji bosanski izuzimajuci malo Osmanlija i Cigana, spadaju u cislo južnih Slovena srbskog ogranka i to bez razlike vjeroispovjedanija, jer i oni Srbi koji su vjeroispovjedanije muhamedansko primili, po krvi i jeziku ipak ostaju Srbi.Zato su dakle u Bosni Srbi od tri vjeroispovjedanija:pravoslavnog,rimskog i muhamedanskog” Population of Bosnia (katolička enciklopedija): ..Excluding some 30,000 Albanians living in the south-east a few Osmanli Turks, and Austrian troops, the rest of the population (about 98 per cent) belong to the southern Slavonic people the Serbs. Although one in race, the people form in religious beliefs three sharply separated divisions: the Mohammedans, about 550,000 persons (35 per cent) Greek Schismatics about 674,000 persons (43 per cent) and Catholics about 334,000 persons (21.3 per cent) www.newadvent.org/cathen/02694a.htm „Potičem iz muslimanske porodice iz Bosne, a po nacionalnoj pripadnosti sam Srbin. Pripadam srpskoj literaturi, dok književno stvaralaštvo u Bosni i Hercegovini, kome takođe pripadam, smatram samo zavičajnim književnim centrom, a ne posebnom književnošću srpskohrvatskog jezika.“ MEHMED Mesa SELIMOVIC-Srbin - Svoj jezik bosanski vladari nazivaju srpskim Bosanski ban Stefan Kotromanic (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: "i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoju zlatnu pecat, da je vjerovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su cetiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pecacene zlatnim pecatima". Pap Urban III 28. marta 1187. u Veroni potvrđuje prava dubrovačkoj crkvi i između ostalog kaže da Dubrovnik ima crkvena prava nad "regnum Zachulmie, regnum Seruilie quod est Bosna ae regnum Tribunie". Vidimo da Zahumlje spominje posebno, dok za Bosnu kaže da je dio Srbije. To svakako ima veze sa ranijim tradicijama, jer dok je Bosna bila samo manja oblast u krštenoj Srbiji kneza Časlava, dotle su Zahumlje i Travunija bile samostalne oblasti, a time su imale i samostalne crkvene organizacije. Dakle, ovo je još jedan od dokaza da je Bosna srpska zemlja. Izvor: Diplomatički zbornik kraljevine Hrvatske, Dalmacije i Slavonije, svezak II, Zagreb, 1904, 207. LETOPIS MATICE SRBSKE IZ 1825 GODINE www.scribd.com/doc/62216834/Serbske-Letopisi-Matice-Serbske-1825 56 strana knjige, a 82 na ovom linku vidite ko sve spade u srbsko stablo (bugari,bošnjaci,srbi u srbiji,crnogorci,slavonci,dalmatinci) evo ti jedna francuska karta iz 1862 godine da vidiš gde sve žive srbi na balkanu i obrati pažnju kako oni nazivaju grke - grčkim srbima - ovde su već amputirane vlaška i albanija ali ono što je ostalo dobar je pokazatelj koliki je brojan srbski narod www.scribd.com/doc/25078310/Francuska-Mapa-Velike-Srbije-1862 karta je pogrešno nazvana velika srbija jer se tu ne priča o velikoj srbije već autor kaže da ona pokazuje gde živi srbski narod - pa opet na njemu nema naroda koji su u kasnijeim vremenima nastali od srba - hrvata pogotovo nema - zanimljiva je i karta dušanovog carstva na njoj SERBINUM - GRAD U 2 VEKU NA BALKANU !!! en.wikipedia.org/wiki/Serbinum U turskoj 9 miliona Srba www.kurir.rs/vesti/drustvo/1547155/pamte-korene-9-miliona-srba-u-turskoj-ponosno-isticu-svoje-poreklo www.telegraf.rs/vesti/1220314-vise-nas-je-tamo-9-miliona-srba-zivi-u-turskoj ČISTO DA VIDITE ŠTA KAŽE AUSTRIJANAC KO SU DALMATINCI I SLAVONCI, ŠOKCI, BUNJEVCI,MORLACI - ONI SU SRBI - KAŽE ČIKA AUSTRIJANAC Carl von Czoernig : Ethnographie der Österreichischen Monarchie, Wien, Band I. 1857). archive.org/stream/ethnographiedero01czoe#page/78/mode/2up John G. R. Forlong - Encyclopedia of Religions, Tom 3 SERBI - SERVIANS Str . ( 267,268 ) SERBI - Drevna rasa od koje su Alani mislili da su se raširili. Oni su Sloveni, ali je poreklo tog imena nepoznato (pogledati Journal Anthrop. Inst., Aug. 1878). Oni su uglavnom Hrišćani, mada su neki postajali Muslimani od 15. veka. Oni čuvaju mnoga drevna paganska verovanja uobičajena za Slovene, Poljake i Litvance, i nisu bili preobraćeni do 7. veka. Bosanci, Hrvati, Ruteni, Crnogorci, Albanci i Hercegovci su svi od SRBSKOG roda PAPSKE POVELJE O BOSNI Pap Urban III 28. marta 1187. u Veroni potvrđuje prava dubrovačkoj crkvi i između ostalog kaže da Dubrovnik ima crkvena prava nad "regnum Zachulmie, regnum Seruilie quod est Bosna ae regnum Tribunie". Vidimo da Zahumlje spominje posebno, dok za Bosnu kaže da je dio Srbije. To svakako ima veze sa ranijim tradicijama, jer dok je Bosna bila samo manja oblast u krštenoj Srbiji kneza Časlava, dotle su Zahumlje i Travunija bile samostalne oblasti, a time su imale i samostalne crkvene organizacije. Dakle, ovo je još jedan od dokaza da je Bosna srpska zemlja. Izvor: Diplomatički zbornik kraljevine Hrvatske, Dalmacije i Slavonije, svezak II, Zagreb, 1904, 207. Povelja Dubrovniku Rimski papa salje 1188, dubrovackom nadbiskupu plast i potvrdjuje stara prava dubrovacke crkve. U pismu pominje srpsku Bosnu: "regnum Servilie, quod est Bosna" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vrijeme bana Kulina. (Bosna je bila tada banovina) Vidjeti u: I. Kukuljevic, Codex diplom, II, 148, str 21.)

 13. Ante Hrvat

  Ante HrvatPrije mjesec

  @Mil. Sti. Pogledaj ovo www.hrvatskipravoslavci.com/index.php?option=com_content&view=article&id=437:pedofilija-i-homoseksualnost-u-srpskoj-pravoslavnoj-crkvi&catid=1:vijesti&Itemid=10

 14. Mil. Sti.

  Mil. Sti.Prije mjesec

  @Ante Hrvat MACA POJELA JEZIK PA NEMA ODGOVORA ? TO SAM I OČEKIVAO OD JEDNAG NAPAĆENOG PRIPADNIKA KLEPTOMANSKE IZMIŠLJENE NACIJE HRVATA KOJA JE NASTALA OD SRBA !!!! Ala vas je Milanović izjebao pre neki dan i sve lepo rekao šta misli o vama usrašama i kleptomanu Vukiću !!! MILANOVIĆ JEBE A USRAŠE HASANBEGOVIĆ I PRASAC U STUDIJU PUCAJU OD MUKE !!!! MILINA JE GLEDATI !!!! KAKO SE LEPO POPIŠAO PO VAMA !!! PROSTO JE MILINA SLUŠATI GA !!!! LINK hrgo.info/video/1tWA1YJtqrOcpqk.html ŠTA KAŽE ? 22.20 TO JE OBIČNO LUPETANJE I NEMA VEZE SA AKADEMSKIM RADOM JEBI USRAŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 54:00 SPOMENIK HOS-OVCIMA TREBA MAKNUTI BACITI NEGDE TO NEMA VEZE SA DOMOVINSKIM RATOM !!!!! PIŠAJ PO IZMETIMA LJUDSKOG RODA PIŠANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OTVARAJTE USTA POPITE MALO SA MILANOVIĆEVE PIPE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIŠAJ PO HOS-OVCIMA I MALO ŠARAJ DA SE SVI NAPIJU LEPE IZVORSKE VODICE !!!!! JEBI HOS-OVCE, JEBI NE VADI

 15. Ante Hrvat

  Ante HrvatPrije mjesec

  @Mil. Sti. Vidi ovo www.hkv.hr/hrvatski-tjednik/26281-s-sterc-velikosrpska-statistika-stradanja-na-koljenima.html

 16. Mil. Sti.

  Mil. Sti.Prije mjesec

  @Ante Hrvat JESI LI TI NORMALAN ? STVARNO JE TUŽNO BITI HRVAT SA KLEPTOMANSKOM I IZMIŠLJENOM ISTORIJOM !!!! SAMO DOKAZI NEMOJ DA MI ŠALJEŠ PREPISE 1. NISI MI DAO ORIGINAL POVELJU VEĆ NJEN PREPIS A ORIGINALA NEMA ? ZAŠTO ? KOJI SE TO HR KLEPTOMAN POZIVA NA TU POVELJU ? NIJEDAN !!!! ZAŠTO ? PA VALJDA BI TI KLEPTOMANI PRIČALI O NJOJ DA POSTOJI ? JEL TAKO KLEPTOMANČINO RASPALA ? DAJ POVELJU NEMOJ INTERNET PREPISE NISAM TI JA PRIPADNIK HRVATSKE KLEPTOMANSKE ŠKOLE !!! DOKAZ !!!!!! 2. ZA PACTU KONVENTU I VAŠI ISTORIČARI KAŽU DA JE FALCIFIKAT !!!! ŠTA JA VIŠE DA GOVORIM - ONI SU SVE REKLI !!! HAHAHAHHAHAHHAHAHAH KOJIH 12 HR PLEMENA ? DAJ I JEDAN JEDINI DOKAZ DA JE NEKO ZA NJIH U NJIHOVO VREME REKAO DA SU HRVATI ?!?!?!? ILI NEKA POVELJA ? AAAAAAAAAAA KLEPTOMANE ? NEMA ? ZAŠTO ? 3. CETINGRADSKA POVELJA ? ŠTA ONA GOVORI ? DA STE MAĐARSKE SLUGE JER BIRATE KO ĆE BITI KRALJ MAĐARSKE I IZABRALI STE !!!!! GOVORI DA NEMATE KRALJA A SVI POTPISANI SU KNEZOVI NEMA BANOVA !!!! DA VIDIMO ŠTA KAŽU HRVATI IVAN KARLOVIĆ Sudjelovao je na Cetinskom Saboru, kojom prigodom je 1. siječnja 1527. godine Ferdinand Habsburški izabran za hrvatskog kralja. OPA DOBILI STE KRALJA Njegov pečat nalazi se na tada izdanoj Cetingradskoj povelji. KO JE KARLOVIĆA I NIKOLU III ZRINJSKOG NAZVAO IMENOM HRVATA ? IZ BABONIĆA NEMA NIJEAND DOKAZ DA JE HRVAT Godimir (hrvatski ban) - PREPIS KAŽE DA JE HRVAT - KOMAAAAAAAAAA Stjepan II., primorski ban (1243.-1249.) Stjepan III., slavonski ban (1288.-1295.) Stjepan IV., slavonski ban (1299., 1310.-1316.) Radoslav I., slavonski ban (1287.-1293.) Ivan I., slavonski ban (1316.-1323.) i hrvatski ban (1322.-1323.) TUŽNO JE BITI HRVAT BEZ IJEDNOG DOKAZA KOLIKO JE OVO TUŽNO NAJVAŽNIJI DOKUMENT HRVATSKE DRŽAVNOSTI A BIRATE MAĐARA ZA KRALJA ?!??!?! KOMAAAAAAAAAAAAAAA Na Cetingradskoj povelji, jednom od najvažnijih dokumenata hrvatske državnosti, PLAČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM OD SMEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 17. Ante Hrvat

  Ante HrvatPrije mjesec

  @Mil. Sti. Već sam ti dao povelje Kotromanića u originalu na drugim klipovima na kojima smo raspravljali. Neću ja tebi sto puta ponavljati. Na ovom videu sam ti dao pod brojem 1. link kojeg kad otvoriš vidiš pečat na kojem piše Pavao Šubić ban Hrvata i gospodar Bosne. Link pod brojem 2. to je Pacta Conventa odličan dokaz jer je pisan u četrnaestom stoljeću kada su Šubići još vladali i bili na vrhuncu moći. A gle "čuda" u Pacti Conventi su Šubići zapisani kao jedno od dvanaest hrvatskih plemena. Link pod brojem 3. pretpostavljam da nisi ni pogledao a on također dokazuje da su Šubići Hrvati to je dokument iz šesnaestog vijeka takozvana cetingradska povelja . Plačeš ti od nemoći a ne od smijeha.

 18. Jantida Akkermann

  Jantida AkkermannPrije 4 mjeseci

  Hej ti celavi stari sovenisticki kurton.koga voll ona stvar ko je ko bio rani je.Mi smo svi u ISLAMzaljubljeni .ako ti je krivo ub es.

 19. Hrvoje Sliskovic

  Hrvoje SliskovicPrije 4 mjeseci

  Helena in the 2sct79

 20. CROATIEN NATO ARMY

  CROATIEN NATO ARMYPrije 4 mjeseci

  Turci su vam sjebali i romsko seme i pleme hahahahahshs

 21. Mil. Sti.

  Mil. Sti.Prije 4 mjeseci

  BITNO JE DA TI IMAŠ SRPSKO PREZIME PA SE SAM ZAPITAJ KO TI JE SJEBAO SEME BOŠNJACI “Stanovnici Bosne sacinjavaju, kako po svom sopstvenom shvatanju, tako i po zvanicnom priznanju tri naroda, iako svi pripadaju jednom istom srpskom plemenu i govore istim jezikom. Ta tri naroda su: Turci, tj. muslimani; Latini (inace krscani, a prezriteljno Sokci), tj. katolici, i Srbi (inace hriscani, a prezriteljno Vlasi), tj. pravoslavni...” Aleksandar Giljferding, najpriznatiji autoritet svjetske nauke po bosanskom pitanju devetnaestog vijeka Publicista Andre Bar u knjizi “Bosna i Hercegovina”, izdatoj u Parizu 1903. objasnjava: “Vecina stanovnistva pripada srpskoj rasi...Sam g. Kalaj, pisuci nekad svoju Istoriju Srba, rece da u BiH pod tri vere ima samo jedan narod, srpski... Pravoslavna vera je najstarija. Ona potice iz doba kad Srbi napustise paganstvo da bi primili dogme grcko-istocne crkve. Muslimani poticu od starog srpskog plemstva, koje se, posle osvajanja Turaka, preobratilo u islam da bi sacuvalo svoje privilegije. Katolici se regrutuju medju sinovima pojedinih Srba koji su se potcinili rimskoj crkvi u vreme papskog uticaja u BiH, a danas medju cinovnicima austrijskim.” Rene Pinon u studiji “Austro-srpski konflikt”, publikovanoj 1907. godine: “Sami muslimani su Srbi, ne samo po svom poreklu vec i po njihovom sopstvenom priznanju. To su uglavnom bivse vlastele zemlje koja je, u momentu zauzeca (zemlje), presla na islam... Treba utvrditi bez okolisenja da je javno raspolozenje u BiH malo naklonjeno dominaciji austrijskoj. U najmanju ruku se nece moci sporiti da srpska vecina stanovnistva, bilo pravoslavnih ili muslimana, apsolutno odbija vaspostavljanje direktne potcinjenosti pod Austriju.” Jakov Golovjecki je 1884. godine u Vilnjusu objavio “Geografski rjecnik zapadnoslovenskih i juznoslovenskih zemalja” u kome precizira: “Bosnjak, zitelj Bosne. Oni pripadaju slovenskom, srpskom plemenu. Bosnjaci su vecim dijelom pravoslavni, sa iskljucenjem izvesnog broja koji je primio katolicanstvo i muslimanstvo.” Univerzitetski profesori istorije sa Kembridza, Grant i Temperli, objavili su, 1934. godine, knjigu “Evropa u XIX i XX veku” u kojoj se nalazi i sledeca konstatacija: “U 1878. Austro-Ugarska je bila ovlascena da okupira Bosnu i Hercegovinu, zemlja jednaka po krvi i jeziku sa Srbima. Cak i muhamedanci ovih krajeva govore srpski i srpske su krvi”. Katolicki fratar Toma Kovacevic, u “Opisu Bosne i Hercegovine” iz 1865. godine, kaze: “Svi zitelji bosanski izuzimajuci malo Osmanlija i Cigana, spadaju u cislo južnih Slovena srbskog ogranka i to bez razlike vjeroispovjedanija, jer i oni Srbi koji su vjeroispovjedanije muhamedansko primili, po krvi i jeziku ipak ostaju Srbi.Zato su dakle u Bosni Srbi od tri vjeroispovjedanija:pravoslavnog,rimskog i muhamedanskog” Population of Bosnia (katolička enciklopedija): ..Excluding some 30,000 Albanians living in the south-east a few Osmanli Turks, and Austrian troops, the rest of the population (about 98 per cent) belong to the southern Slavonic people the Serbs. Although one in race, the people form in religious beliefs three sharply separated divisions: the Mohammedans, about 550,000 persons (35 per cent) Greek Schismatics about 674,000 persons (43 per cent) and Catholics about 334,000 persons (21.3 per cent) www.newadvent.org/cathen/02694a.htm „Potičem iz muslimanske porodice iz Bosne, a po nacionalnoj pripadnosti sam Srbin. Pripadam srpskoj literaturi, dok književno stvaralaštvo u Bosni i Hercegovini, kome takođe pripadam, smatram samo zavičajnim književnim centrom, a ne posebnom književnošću srpskohrvatskog jezika.“ MEHMED Mesa SELIMOVIC-Srbin - Svoj jezik bosanski vladari nazivaju srpskim Bosanski ban Stefan Kotromanic (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: "i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoju zlatnu pecat, da je vjerovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su cetiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pecacene zlatnim pecatima". Pap Urban III 28. marta 1187. u Veroni potvrđuje prava dubrovačkoj crkvi i između ostalog kaže da Dubrovnik ima crkvena prava nad "regnum Zachulmie, regnum Seruilie quod est Bosna ae regnum Tribunie". Vidimo da Zahumlje spominje posebno, dok za Bosnu kaže da je dio Srbije. To svakako ima veze sa ranijim tradicijama, jer dok je Bosna bila samo manja oblast u krštenoj Srbiji kneza Časlava, dotle su Zahumlje i Travunija bile samostalne oblasti, a time su imale i samostalne crkvene organizacije. Dakle, ovo je još jedan od dokaza da je Bosna srpska zemlja. Izvor: Diplomatički zbornik kraljevine Hrvatske, Dalmacije i Slavonije, svezak II, Zagreb, 1904, 207. LETOPIS MATICE SRBSKE IZ 1825 GODINE www.scribd.com/doc/62216834/Serbske-Letopisi-Matice-Serbske-1825 56 strana knjige, a 82 na ovom linku vidite ko sve spade u srbsko stablo (bugari,bošnjaci,srbi u srbiji,crnogorci,slavonci,dalmatinci) evo ti jedna francuska karta iz 1862 godine da vidiš gde sve žive srbi na balkanu i obrati pažnju kako oni nazivaju grke - grčkim srbima - ovde su već amputirane vlaška i albanija ali ono što je ostalo dobar je pokazatelj koliki je brojan srbski narod www.scribd.com/doc/25078310/Francuska-Mapa-Velike-Srbije-1862 karta je pogrešno nazvana velika srbija jer se tu ne priča o velikoj srbije već autor kaže da ona pokazuje gde živi srbski narod - pa opet na njemu nema naroda koji su u kasnijeim vremenima nastali od srba - hrvata pogotovo nema - zanimljiva je i karta dušanovog carstva na njoj SERBINUM - GRAD U 2 VEKU NA BALKANU !!! en.wikipedia.org/wiki/Serbinum U turskoj 9 miliona Srba www.kurir.rs/vesti/drustvo/1547155/pamte-korene-9-miliona-srba-u-turskoj-ponosno-isticu-svoje-poreklo www.telegraf.rs/vesti/1220314-vise-nas-je-tamo-9-miliona-srba-zivi-u-turskoj ČISTO DA VIDITE ŠTA KAŽE AUSTRIJANAC KO SU DALMATINCI I SLAVONCI, ŠOKCI, BUNJEVCI,MORLACI - ONI SU SRBI - KAŽE ČIKA AUSTRIJANAC Carl von Czoernig : Ethnographie der Österreichischen Monarchie, Wien, Band I. 1857). archive.org/stream/ethnographiedero01czoe#page/78/mode/2up John G. R. Forlong - Encyclopedia of Religions, Tom 3 SERBI - SERVIANS Str . ( 267,268 ) SERBI - Drevna rasa od koje su Alani mislili da su se raširili. Oni su Sloveni, ali je poreklo tog imena nepoznato (pogledati Journal Anthrop. Inst., Aug. 1878). Oni su uglavnom Hrišćani, mada su neki postajali Muslimani od 15. veka. Oni čuvaju mnoga drevna paganska verovanja uobičajena za Slovene, Poljake i Litvance, i nisu bili preobraćeni do 7. veka. Bosanci, Hrvati, Ruteni, Crnogorci, Albanci i Hercegovci su svi od SRBSKOG roda PAPSKE POVELJE O BOSNI Pap Urban III 28. marta 1187. u Veroni potvrđuje prava dubrovačkoj crkvi i između ostalog kaže da Dubrovnik ima crkvena prava nad "regnum Zachulmie, regnum Seruilie quod est Bosna ae regnum Tribunie". Vidimo da Zahumlje spominje posebno, dok za Bosnu kaže da je dio Srbije. To svakako ima veze sa ranijim tradicijama, jer dok je Bosna bila samo manja oblast u krštenoj Srbiji kneza Časlava, dotle su Zahumlje i Travunija bile samostalne oblasti, a time su imale i samostalne crkvene organizacije. Dakle, ovo je još jedan od dokaza da je Bosna srpska zemlja. Izvor: Diplomatički zbornik kraljevine Hrvatske, Dalmacije i Slavonije, svezak II, Zagreb, 1904, 207. Povelja Dubrovniku Rimski papa salje 1188, dubrovackom nadbiskupu plast i potvrdjuje stara prava dubrovacke crkve. U pismu pominje srpsku Bosnu: "regnum Servilie, quod est Bosna" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vrijeme bana Kulina. (Bosna je bila tada banovina) Vidjeti u: I. Kukuljevic, Codex diplom, II, 148, str 21.)

 22. Slobodan Matic

  Slobodan MaticPrije 4 mjeseci

  ....mi svi koji smo živeli na teritoriji bivše JUGOSLAVIJE smo davali DANAK UKRVI ,i to braneći i ratujući isto protiv srba niko sa strane nas nije ugrožavao....i šta sam ja u tom ratu branio, i koga ,mamu vam vašu majmunsku i političarsku....koliko je mladića izgubilo živote , i koliko njih danas žive kao invalidi, i koliko ih je sa raznim psihičkim traumama....u mom selu nema više dece, i tako je u svim ostalim selima i tako je u celoj SRBIJI.....svi mladi su otišli i, i dalje idu ,pa to nije problem to je katastrofa ,to je bukvalno uništanje....dali neko o tome razmišlja....

 23. Slobodan Matic

  Slobodan MaticPrije 4 mjeseci

  ....pa šta je bio EPSKI SRBIN MARKO KRALJEVIĆ....

 24. kremenko kremenko

  kremenko kremenkoPrije 3 mjeseci

  Zvao se Marko Mrnjavčević i bio je turski vazal .

 25. Slobodan Matic

  Slobodan MaticPrije 4 mjeseci

  Zukorlić vam je rekao pravu stvar...... DOKLE VIŠE TO SRPSTVO ,ZAR NE VIDITE DA SE SRBA I BOG ODREKO....oni ne veruju u BOGA ,već samo u srbe i nema drugo, problem je što oni hoće i svi ostali da budu kao oni , ali niko više neće....žalosno...

 26. Cedna Milanovic

  Cedna MilanovicPrije 4 mjeseci

  Koliko lica ima ovaj Maric???

 27. Visca el Barca

  Visca el BarcaPrije 4 mjeseci

  Lijepo vi sebi tepate i posvajate jedan drugom,što nisi pozvao nekog tko bi mogao dokazati suprotno ili reći nešto što od ove priče nije istina.Recimo Zukorlića da si pozvao otresao bi ih kao mraz paprike.Ovako vi mlatite praznu slamu 2 i pol sata, džabalebarite i šupljake prosipate.

 28. Visca el Barca

  Visca el BarcaPrije 4 mjeseci

  Čemu uzrujavanje,pišeš velikim slovima čini mi se da si nešto ljut?Nisu vladali Turci,Turci su karali srpkinje,a srpske sluge su bili upravitelji i od tada i nastaju srbi od turske riječi servi-sluge.Ono što sam napisao da su bili bogumili i patareni se odnosi na vjerske zajednice koje su živjeli na prostoru Bosne,nikakvi srbi,nikakva Srbija se ne pominje.I nemoj previše čitati te vaše knjige o historiji jer su uglavnom lažne kao i sve drugo,jer sve vam se zasniva na laži i obmani.I ja sam previše čitao romane o Bleku steni i Texu Vileru i vjerovao do 5 razreda osnovne škole da su oni pozitivci a ustvari Indijanci su bili domicilni narod a svi ostali ugnjetavači i došljaci.Tako je i s vama znaš da ste sišli s Karpata kao nomadski narod sa ušljivim šubarama i obučeni u lojave životinjske kože,neokupani i smrdljivi,gdje smo vas dočekali mi civilizovani ljudi Bošnjaci pa vam dali hamame da se okupate ko ljudi,dali vam svilu i kadifu da se obučete kao insani da ne smrdite na ustajale kožetine kravlje,dali vam fes kapu da ne hodate ušljivi po gradu...ali jok,još vi za šubarom i šajkačom bolujete i hodate bradati,ušljivi i neokupani.Tu je za vas istinita ona narodna:može čovjek napustiti selo ali selo čovjeka nikad.Zato vam se ovo sve i dešava u Crnoj Gori pa ni crkva neće s vama,AllahSalamet.

 29. Mil. Sti.

  Mil. Sti.Prije 4 mjeseci

  @Visca el Barca NARAVNO DA NISI BIO TURČIN - BIO SI SRBIN I TO SI I DANAS SAMO NESMEŠ TO SEBI DA PRIZNAŠ !!! UPRAVO TI MEŠAŠ POJMOVE NACIONALNOSTI I VEROISPOVESTI JER ONI KOJE SI TI NABROJAO BOGUMILI I PATARENI SU VERSKA ODREDNICA A NE NACIONALNA. DAJ NEKU POVELJU U KOJOJ SE GOVORI DA U BIH U SREDNJEM VEKU POSTOJI DRUGA NACIJA OSIM SRPSKE !!! POSTOJE SRBI TRI VERE - PRAVOSLAVNI SRBI, SRBI ISLAMSKE VERE I SRBI KATOLICI I SVI SU ONI SRBI I DAN DANAS ŽIVE U BOSNI !!! RETARDINJO U SRBIJI I U BIH NISU VLADALI TURCI VEĆ NJIHOVE SLUGE POISLAMLJENI SRBI A ŠTO SE TIČE GENETIKE SRBI NEMAJU TURSKE GENE ZA RAZLIKU OD TURAKA KOJI IMAJU PRE 30 % SRPSKIH GENA Svoj jezik bosanski vladari nazivaju srpskim Bosanski ban Stefan Kotromanic (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: "i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoju zlatnu pecat, da je vjerovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su cetiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pecacene zlatnim pecatima". Pap Urban III 28. marta 1187. u Veroni potvrđuje prava dubrovačkoj crkvi i između ostalog kaže da Dubrovnik ima crkvena prava nad "regnum Zachulmie, regnum Seruilie quod est Bosna ae regnum Tribunie". Vidimo da Zahumlje spominje posebno, dok za Bosnu kaže da je dio Srbije. To svakako ima veze sa ranijim tradicijama, jer dok je Bosna bila samo manja oblast u krštenoj Srbiji kneza Časlava, dotle su Zahumlje i Travunija bile samostalne oblasti, a time su imale i samostalne crkvene organizacije. Dakle, ovo je još jedan od dokaza da je Bosna srpska zemlja. Izvor: Diplomatički zbornik kraljevine Hrvatske, Dalmacije i Slavonije, svezak II, Zagreb, 1904, 207. Muslimani u Bosni su SRBI ! (UKRATKO, NEODORIVI DOKAZI) 1.Vojni teoretičar Ristov u knjizi “Rat u Turskoj 1875-76”, objavljenoj u Cirihu 1876. godine, kaže: “Muhamedanci u Bosni... sa vrlo malim izuzetkom su srpskog porekla. 2. Ciriški univerzitetski profesor Kinkel iste godine iznosi da u Bosni i Hercegovini “muslimani nose delimično čak stara porodična imena srpskog porekla.” 3.U časopisu “Dojče rundčau”, 1877. godine, u opčirnom elaboratu o balkanskim prilikama stoji da se Bosna, “nekad deo velikosrpskog carstva duže održala prema Osmanlijama nego Srbija... Dok je u Srbiji plemstvo bilo uništeno pri osvajanju, pređe bosansko plemstvo, da bi sačuvalo svoja dobra i svoj gospodareći položaj, većim delom na islam... Bosna je time postala jedina provincija Porte koja ima znatno nemuslimansko stanovništvo i nasledno plemstvo koje pripada istoj rasi, isti srpski dijalekat govori kao i oni, a ipak je socijalno i verski oštro odeljeno.” ) Identične poglede iznosi, 1878. godine, Hersberg u “Petermanovom geografskom časopisu” 4.Karl Braun, kao pisac predgovora nemačkog izdanja srpskih narodnih pesama kaže: “Srpska rasa se vrlo različito razvijala u raznim oblastima. U Bosni je srpsko plemstvo prešlo na islam već kratko vreme posle turske aneksije i povuklo je sobom jedan deo ostalog stanovništva. U Hercegovini ostade deo srpskih vojvoda veran svojoj staroj veri, ali je svoje privilegije morao da prima u beratima padišaha.” 2.Nemački autor Lajet je u renomiranom časopisu “Globus” 1865. godine bio nedvosmislen govoreći: “U Bosni, pak, gde su hrišani podjarmljeni i njihovi nekadašnji saverenici a sad srpski muhamedanci i (kao takvi) plemići, spahije i vojnici, tu ni dandanji nije retkost otpad od hrišanstva.” U novom tekstu u istom časopisu, 1867. godine, on ponavlja da su muhamedanci Bosne i Hercegovine Srbi i da se služe srpskim jezikom, kao i 1868. godine u časopisu “Inostranstvo”, “pošto su, sa izuzetkom Bugara, svi Slaveni koji obitavaju Tursku i njene zemlje podložne tributu-Srbiju i Crnu Goru - po svom poreklu jedan i isti (srpski) narod.” 5.Moris Cimerman u “Ilustrovanoj istoriji Orjentalnih ratova 1876-1878”, objavljenoj u Beču 1878. godine, govori i o hercegovačkom stanovništvu: “Stanovništvo Hercegovine iznosi oko 300 hiljada duša i celokupno je srpsko. Mnoge odlične srpske porodice koje su se bojale daće po osvajanju zemlje od Turaka izgubiti svoje privilegije behu prisiljene da prime islam; zato se između begova, aga, spahija, mulaka, efendija itd., nalaze najvećim delom čisto srpske porodice kao što su Ljubovići, Filipovići, Babići itd... Od 300.000 stanovnika 60 hiljada pripadaju islamu, 50 hiljada rimokatolicima a 190 hiljada grčkim katolicima.” 6. Moris Hernes 1889. godine, razmatrajući stalne nemire u turskom delu Balkana pre austrougarske okupacije Bosne i Hercegovine, na vrlo interesantan način piše o Srbima islamske veroispovesti: “Ali čak i ova žalosna situacijamkoja je gradove Bosne i hrišćanskih susednih zemalja pretvarala u stalne ratne logore, nije ostala bez jednog povoljnog dejstva. Epska narodna poezija onih Srba koji su prešli na islam, ali koji su sa ljubavlju svetkovali svoje stare običaje i junačka dela, i kojima su ostali verni, opijala ih je sada sjajem i velčinom osmanlijskog carstva, kao što je ranije to bila hrišćanska epika na sjaj i slavu vizantijskog dvora... Naročito posmatranje zahteva odnos bosanskih muslimana prema pravim osmanlijama, kao uopšte u pogledu njihovog položaja u islamskom svetu. Oni su čistokrvni Sloveni, govore njihov SRPSKI JEZIK i smatraju se uprkos njihove čvrste privrženosti učenju Prorokovom bolji od samih Turaka. čak i od svih drugih koji priznaju islam. Ali inače sačuvali su oni u svome biću, kao i u svojim običajima mnoge duboke razlike od ostalih naroda koji sa licem okrenutim Meki prizivaju Alaha. Tako proslavljaju bosanski muslimani Djurđevdan, baš isto onako kao i njihovi hrišćanski plemenski pripadnici.”

 30. Visca el Barca

  Visca el BarcaPrije 4 mjeseci

  Čuj ja srbin?Tko god da je bio prije 15 vijeka nije bio srbin.Bili su bogumili,patareni i ostali ali nisu bili srbi osim što ti miješaš pojmove nacionalnosti i vjeroispovijesti,možda jesu bili pravoslavci ali ne i srbi.Srbi u Bosni nastaju 91 godine,to pitaj Garašanina,sve do tada smo vas mi zvali jednostavno vlasi,što i jeste i vi ste došljaci ovdje na ove prostore a mi Bošnjaci smo tu bili od nastanka svijeta,e sad kako nas tko zove to je manje važno,ti ćeš recimo reći da smo poturice,možda smo mi prihvatili Islam dolaskom Turaka ali nisam bio Turčin prije njihovog dolaska,za razliku od vas kojim su isti genetiku promjenili za 500 godina,više si ti vezan za Turke nego ja,zato i sličite turcima i lijepi ste,crni,zgodni...mi Bošnajci smo više glupi.Provjeri ti svoju haplogrupu i DNK da ti nije šta u rodu Murat II.

 31. Mil. Sti.

  Mil. Sti.Prije 4 mjeseci

  @Visca el Barca HAHHAHHAHAH E MOJ BIVŠI SRBINE KOLIKO SI GLUPOSTI OVDE NAPISAO PA TO JE STRAŠNO !!!! GDE SI VIDEO DERETIĆA ? NISU VALJDA SVI ONI NJEGOVI ĐACI ? PA I ONI IZ 13 VEKA ? E MOJ BIVŠI SRBINE - AKO SMO TE MI POROOBILI PA ZAŠTO PRIČAŠ SRPSKIM JEZIKOM ? AKO STE POSTOJALI DAJ NEKO DOKAZ POSTOJANJE BOŠNJAKA PRE 15 VEKA NA BALKANU !!! KNJIGA ZUKORLIĆA !!!! KOMEDIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PA KOJA SE TO BUDALA MOŽE POZVATI NA TAKVU KNJIGU !!!! ŠTA JE ON DOKAZAO GENIJE ? ĆOSIĆ ? PA TI NEČIJU KNJIGU STAVLJAŠ KAO NEKI DOKAZ ?!?!? JESU LI ONDA I TERMINAAROTI POSTOJALI KONJINO GLUPA ??? DA NIJE ĆOSIĆNEKI PSIHOLOF ILI NAPAĆENI KOMUNISTA ?!? AKO VEĆ MISLIŠ DA PAMETUJEŠ BOLJE NEŠTO NAUČI NEMOJ SE SRAMOTITI NA INTERNETU A NISAM JA TEBI KRIV ŠTO TI SE ISTINE NE DOPADA.NAUČIN DA ŽIVIŠ SA TIM

 32. Visca el Barca

  Visca el BarcaPrije 4 mjeseci

  Jok eto, trebam čitati i slušati Deretića...Najbolji dokaz je da svi kibicuju i kidišu na Bosnu,ne zato što je vole,već zato što je postojana toliko godina,sa autohtonim stanovništvom i kroz historiju poprište velikih dešavanja.Šta će kibicovati na Srbiju kako je tko dolazio tako vas porobljavao do tolike mjere da ste identitet izgubili.Rusi,Bugari,Turci tako da u Srbiji i nema srpskog življa već ste toliko izmješani da ste ostali pravi vlasi s Karpata pomiješani s turskim i bugarskim ciganima,znači najgora vrsta na dunjaluku.To dokazuje knjiga Zukorlića Drevna Bosna,da je jedino Bosna i Albanija sačuvala identitet i po haplogrupama su najčišći narod.Vi Srbi i ne postojite kao nacija,zato vas svako izbjegava,evo i Crna gora se distancira od vas,sad će i Vojvođani ,inače dobri ljudi ,da se odvoje od vas.Znači neće nitko s vama u isti kontekst da se dovodi.Daj ti pročitaj šta osim Ćosića i srpskih udbaša,ili Ćosića pročitaj ali ono o laži,dalje nemoj.Sve kroz historiju ste na silu i prevaru dobijali e sad se to vraća i plaća.

 33. Vesa Rajic

  Vesa RajicPrije 4 mjeseci

  Milošević crnogorac koji se navodno ispovjedio haha nezna se...ali to je dobro hehehehe..idiokratia

 34. Hamlet Otelo

  Hamlet OteloPrije 4 mjeseci

  Da je tako bilo kako srpski istoricari govore ne bi nijedno nemuslimansko uho za 500 g. prezivjelo, ali eto...Tesko je biti objektivan.

 35. Bob

  BobPrije 4 mjeseci

  VLADIMIRE DJUKANOVICU JEDNO JE BITI PATRIOTA A DRUGO POPULISTICKI MALI SALONSKI KENJAC,POLA TE OMLADINE KOJU TOLIKO HVALIS DA JE BILO PORED MENE I MOJIH SABORACA VISE SRBA NEBI BILO NI U R.SRPSKOJ STOGA MRS U P.M GARAVI.

 36. njašdjaš

  njašdjašPrije 4 mjeseci

  nek maric dovede svjedoka da kaze ko je bombardovo bg, ma kakav nato i ameri, pa zna se da je arkan dogovorio sa miloševićem bombardovanje. sramota za srpski narod.

 37. Bozidar Jovetic

  Bozidar JoveticPrije 4 mjeseci

  kakav skup najvecih lazova i ljuckog izmeta...

 38. MrProlece

  MrProlecePrije 4 mjeseci

  Dajte ovom liku između Kovića i Bokana povišicu. Suvi profesionalac

 39. neznam znam

  neznam znamPrije 4 mjeseci

  Pa vi sami sebe samozadovoljavate, baš ste jadni!

 40. srky2121420

  srky2121420Prije 4 mjeseci

  Vi Srbijanci trebate preuzeti njemačku doktrinu nakon 2.svjetskog rata, unutarnja konsolidacija, reorganizacija, znanost, business, vojno industrijski kompleks i kao što Švabe rade sa Lidlom, pametno osvajati i boriti se sa svjetlo pod suncem....I manuti se tenkova i toljaga... Britanska diplomacija npr...

 41. Godzy2011

  Godzy2011Prije 4 mjeseci

  <a href="#" class="seekto" data-time="88">1:28</a>:24 Centar Londona kalifat, ljudi svašta lupaju najbolje je da svi idu u Moskvu pošto je tamo lepota i blagostanje

 42. kiPRO BRoos

  kiPRO BRoosPrije 4 mjeseci

  Sve Vuciceve podguzne muve i dupeuvlakaci. Jednom recju izdajnici.

 43. milos zoric

  milos zoricPrije 4 mjeseci

  Mariću zašto ovu emisiju zoveš Ćirilica,a ne SRBICA. Ćirilo i Metodije nemaju nikakve veze sa Srbima i opismenjavanjem. I Marić je Zapadni student zadojen zapadnim načinom života, a koji nema smisla za budućnost i ljudski rod.

 44. 075 Tuzla

  075 TuzlaPrije 4 mjeseci

  Danas je 78.-godišnjica jednog događaja koji se iz nekih razloga prešućuje. Naime na badnje veče 1942. mostarac po ocu, tuzlanski muftija Muhamed Šefket Kurt spriječio je da Ustaški Tajni odbor za istrebljenje Srba i Jevreja u Tuzli minira Saborni hram Uspenja Presvete Bogorodice i pobije okupljene vjernike, a zatim da sve Srbe otjera u logore. Kada je efendija Kurt preminuo 1963. prota Đorđe Jovanović održao je govor na njegovoj dženazi, kojoj je prisustvovalo preko deset hiljada ljudi. Uslišena je njegova neuobičajena molba da on bude taj koji će u efendijin grob sići prije njega, dočekati tabut s efendijinim tijelom i položiti ga u kabur. NEKA JE VJEČNI RAHMET OVOM VELIKOM ČOVJEKU!!

 45. 075 Tuzla

  075 TuzlaPrije 4 mjeseci

  Svim dobrim ljudima pravoslavne (ne paganske) vjeroispovjesti iskrene čestitke povodom nastupajućih praznika. Hristos se rodi.

 46. denis den

  denis denPrije 4 mjeseci

  u ovoj emisi sve bolesni srbi Koji bi nas ubijali samo zato sto nismo pravoslavci,,,,

 47. Baby Aardvark

  Baby AardvarkPrije 4 mjeseci

  denis den kao što I svi tvoji muslimani jedino planiraju kako da iskorene srbe

 48. denis den

  denis denPrije 4 mjeseci

  nemoj te lagati vlastiti narod janjicari su bili kao danasnji vojnici natoa recimo bosna salje vojnike za interese natoa da ubijaju u avganistanu koje kriv sto su oni otisli da ubijaju zbog necijeg interesa isto je tako bilo sa janjicarima budite iskreni svom narodu

 49. Серж Маркович

  Серж МарковичPrije 4 mjeseci

  Gospodine Maricu na zalost ste NE informisani)). Bavim se kulinarstvom,video produkcijom ,trgovinom.... Imam ime u RF i verovatno vecu popularnost od Milosa Bikovica ! Bikovicu svaka cast ,ali dosao sam 2003 i uspeo vise da uradim. Druga je stvar sto nemate interes za ljude koji postizu rezultat u sveri biznisa ,kulture ,sporta.... Zanimaju vas kriminalci ,politicari i rijaliti frikovi !!! Ucestvovao sam u mnogo emisija na TV-u na temu nase zemlje,i govori se o nama dosta ! U pozitivnom smislu uvek ! Bavim se proizvodnjom i trgovinom nase kulture pripreme hrane i postoi ogroman interes )) Druga je stvar sto vi propagirate druge vrednosti i ne zelite da zaradite od tih rusa !!!

 50. 075 Tuzla

  075 TuzlaPrije 4 mjeseci

  Emisija puna budala, budale koje misle da je podrškom zločincima čine uslugu svom narodu. SPC, je najveće zlo u Srpskom narodu.

 51. Miroslav Ivanovic

  Miroslav IvanovicPrije 4 mjeseci

  f.y.i.

 52. Sale samo

  Sale samoPrije 4 mjeseci

  Svi na Baju malog Knindžu,ne treba nam ministarstvo prosvete i obrazovanja,poslušajmo i genijalnog Bizona skupštinske cirkuske šatre

 53. Muhamed Sadikovic

  Muhamed SadikovicPrije 4 mjeseci

  Zadnji pokušaj Brice, da od guzice napravi lice

 54. Nebojša Parazajda

  Nebojša ParazajdaPrije 4 mjeseci

  Najvažnije je da se stidite turskih janjićara,a ne "europskih janjićara",jer vi ste bili pod Turcima a ne austrougarska,makar bi vi šteli biti da ste austrija ,kao hrvati,ljubomorni ste na hrvate kaj su dio EU-...............

 55. Богољуб Теофиловић

  Богољуб ТеофиловићPrije 5 mjeseci

  Име емисије "ћирилица" а написано латиницом. Каква брука🤔

 56. Luther Blissett

  Luther BlissettPrije 5 mjeseci

  hvala bogu komunista vise nema i srbija je procvetala.

 57. Snaga Zloga

  Snaga ZlogaPrije 5 mjeseci

  kakvi zlodusi :D

 58. francescano di assisi

  francescano di assisiPrije 5 mjeseci

  ------------ NIKOLA TESLA JE BIO HRVAT PRAVOSLAVAC ---- NIKAD U ZIVOTU NIJE BIO U SRBIJI --------------------- NJEGOV DJED HRVAT PRESAO JE NA PRAVOSLAVNU VJERU SVOJE ZENE ---

 59. francescano di assisi

  francescano di assisiPrije 5 mjeseci

  ------------- MARICU TI SI JEDINI NORMALAN --- BAR SE ZAJEBAJES ----- OVI OSTALI ZA NEVJEROVATI ------ KOJE PRANJE MOZGA MLADIM SRBIMA ----- HAHHAHAHAAH SVI SU PROTIV SRBA -----

 60. Zizi Top

  Zizi TopPrije 5 mjeseci

  I pitaju se zašto svi tvde da su srbi smeće, čujete li vi sebe nakaze... vi sa ovom pričom hoćete ugled,poštovanje.jad i bijeda ste vi...

 61. Miroslav Ivanovic

  Miroslav IvanovicPrije 4 mjeseci

  f.y.i.

 62. Sinisa Tuckesic

  Sinisa TuckesicPrije 5 mjeseci

  Ovaj advokat kojeg god je Srbina branio u hagu dobio je 40 godina robije?a on napunio dzepove sa nekoliko miliona eura...teraj te to sa malih ekrana.

 63. Goran Sobot

  Goran SobotPrije 5 mjeseci

  malo me ovaj Marić nervira jer vodi emisiju kao stendap komediju a radi se o veoma ozbiljnim temama. Sprda se sa istoriskim činjenicama iskrivljuje ismeva ,a ljudi koji gledaju traže jednu ozbiljnu analizu i razradu teme o kojoj se priča.

 64. NEPOZELJNI

  NEPOZELJNIPrije 5 mjeseci

  Ma sramite se jadnici jedni.... sa cudjenjem se pitate kako to da vas susjedi ne vole? Evo zasto: balkans.aljazeera.net/vijesti/plava-pletenica-trazi-djevojcicu-naidu

 65. NEPOZELJNI

  NEPOZELJNIPrije 4 mjeseci

  kud žurite ti si karakterna nula od covjeka

 66. kud žurite

  kud žuritePrije 5 mjeseci

  Bolesniku krastavi.

 67. maximilian AG

  maximilian AGPrije 5 mjeseci

  Ovo je strašno pročitati , a kamoli doživjeti . Suze mi idu , uzdajmo se u BOGA , njegova je zadnja riječ.

 68. pedro pedro

  pedro pedroPrije 5 mjeseci

  Ljudi Srbija PROPALA A VAMA vise nesto DRUGO ZNACI Izgleda da dobro ZIVITE Ovaj Maric koji KAD siptar prica NE VIDITE li da vasi sugradjani BIVAJU IZBACENI iz kuca UBIJENI prebijeni A vi gledate samo Bog dolazi svakog treba A ONDA NEMA SALA Probudi se

 69. radicr

  radicrPrije 5 mjeseci

  Sto dovodite Djuku bota medju ove ljude? Samo moram da premotavam kad on krene da prica.

 70. Semir Sema

  Semir SemaPrije 5 mjeseci

  Kao 90-te

 71. Bosna PONOSNA

  Bosna PONOSNAPrije 5 mjeseci

  Jeli ovo ona Djuka sto,kad hoce govedju supu,samo gurne glavu u toplu vodu.

 72. Bosna PONOSNA

  Bosna PONOSNAPrije 5 mjeseci

  Tzv profesor Jevtic..seronjica mali koji odkazuje emisije gdje je trebao gostovati sa muftijom Zukorlicem radi stomacnih problema Hahaah kukavica koji zna da sve sto prica nike tacno i sluzi da maze oci vama srbima Jer on da stoji iza svojih gluppsti suocio bi se s gromadom kao sto je Muftija

 73. Bosna PONOSNA

  Bosna PONOSNAPrije 5 mjeseci

  @kud žurite pozzzzzz

 74. kud žurite

  kud žuritePrije 5 mjeseci

  U glavi fosna fosna Dževad Galijašević na čelo fbih.

 75. predrag stojkovic

  predrag stojkovicPrije 5 mjeseci

  Ratove na početku XX veka Srbija je dobijala zato što je njome tada upravljao CREME DE LA CREME srpskog društva,školovan na ZAPADU. A ratove na kraju istog veka je redom gubila zato što je njome vladao ŠLJAM DE LA ŠLJAM srpskog društva!!! A sad se tek,ko HIDRA reprodukuje!

 76. Bozidar Ivanek

  Bozidar IvanekPrije 5 mjeseci

  Mariću,gdje nalaziš ove idiote..? 😂

 77. zgembo adislic

  zgembo adislicPrije 5 mjeseci

  Ccc nema nista gore od idiota sa diplomom. Sve neki patrioti , a sutra da izbije rat prvi bi se zavili u haljine i pravac dijaspora.Veliki Rusoljubci a nijedan od njih nije bio u Rusiji. A najveca laz je da Beogradanke ne idi ni sakim na jednu noc.

 78. Mislimdaklepostojim1982

  Mislimdaklepostojim1982Prije 4 mjeseci

  Mrs bre

 79. sasha19652

  sasha19652Prije 5 mjeseci

  Ovi ce nas definitivno pokopati!

 80. The two cool Sisters

  The two cool SistersPrije 5 mjeseci

  Pa hajde Jefticu,dodji u emisiju sa Zukorlicem.Zasto si otkazao gostovanje kad si trebao sa njim da polemises?Lazove.Ti mozes samo sa neukima ili istomisljenicima da se sustretnes po emisijima.

 81. Mladen

  MladenPrije 5 mjeseci

  Gosti su odlicni , ali sam morao udariti dislike zbog Marica

 82. Ira Pax

  Ira PaxPrije 5 mjeseci

  Шта је упориште? Рехабилитација Милоша Милојевића, ништа друго

 83. Zoran Djordjevic

  Zoran DjordjevicPrije 5 mjeseci

  Takve treba da ih ih stavi u Zatvor..

 84. Nemanja Godjevac

  Nemanja GodjevacPrije 5 mjeseci

  Pravo uzivanje gledati emisiju sa ovakvim gostima. Srbi dolazi nase vreme, samo polako.

 85. Luther Blissett

  Luther BlissettPrije 5 mjeseci

  dolazi nam vreme ako se potrudimo do 2050 dostitjutji tjemo drushteni proizvod iz 1989.

 86. Драган Јовановић

  Драган ЈовановићPrije 5 mjeseci

  Запад није "слободни свет". Запад је свет "jаничара". Хомосексуалност је била доминантна међу јаничарима, а и сада је.

 87. afghaaj

  afghaajPrije 5 mjeseci

  Kad Bokan priča i Marić ućuti

 88. afghaaj

  afghaajPrije 5 mjeseci

  @Kristijan Tadić Bokan nigde nije optužen a kamoli osuđen ni za šta, brate Tadiću

 89. Kristijan Tadić

  Kristijan TadićPrije 5 mjeseci

  Bokan je smrad, pripadnik belih orlova koji je klao babe po slavoniji..neka proba uci u hrv da mu kozu oderemo!

 90. Nenad Cvjetinovic

  Nenad CvjetinovicPrije 5 mjeseci

  Ne razumem sta Djuka bizon trazi u ovom probranom drustvu.

 91. Salih Zagic

  Salih ZagicPrije 5 mjeseci

  Hahahaha,jadnici da ste nasilno islamizirani nebi vam ni papak osto na planeti

 92. Salih Zagic

  Salih ZagicPrije 5 mjeseci

  @Jubal Anderson Earlynisam se plašio ni mnogo zajebanijih ne sekiraj se nama je kao narodu strah nepoznanica znam vrlo dobro kakvi ste kolektivno miševi,o vašoj istoriji nije vrijedno ni raspravljat mitomani,ona je odavno na smetljištu

 93. Jubal Anderson Early

  Jubal Anderson EarlyPrije 5 mjeseci

  Budi pristojan. Smeješ se svojoj impotentnosti, ZAVISNIČE od američko - britanskog kurca. Zamisli Bajicu Sokolovića, onog koji je bio pravoverni musliman, čtеc iz Mileševe, koju su i muslimani poštovali, a kujin sin sektaški (Bošnjak, tvoj brat po duhu) ga je likvidirao. Vidiš psu, Mehmed je držao dizgine Imperije, jedini za koga znam da je dostojan samog Apolona i njegovih sunčevih kočija, a šta si ti, dementni potomak, plod rodoskrvljenja i šerbet sala. Bruka do neba. Za vođe ste uzeli mrzitelje ljudi (svih ljudi, bolidu, а pre svega, SEBE SAMIH), Aliju i Bakira, Silajdžića i Filipovića. Uništili su vas, ali šta je pustahija, gura dalje. Samoubistvo je greh, uvek i svuda bilo. Idi kod Amera, nek te jebu a ti im se smeši, nemam nikakvih sumnji da možeš, jer to već radiš, samo se plašiš da ne budeš viđen.

 94. Robert Jarni

  Robert JarniPrije 5 mjeseci

  Meni , kad dosadi u diaspori i kad me trese nostalgija za domovinom, je dovoljno da pogledam Marica i njegove dezurne debile i resen problem. Sedi gde jesi i uzivaj.

 95. kud žurite

  kud žuritePrije 5 mjeseci

  @The two cool Sisters dobro je što si otišla da se ne okotiš u Srbiji

 96. Baby Aardvark

  Baby AardvarkPrije 5 mjeseci

  Ja gledam hrvatske idiote

 97. The two cool Sisters

  The two cool SistersPrije 5 mjeseci

  Robert Jarni ahahah istooo i kod mene!!! Genijalan antidot za nostalgiju.Pih-kakvo cetnistvo.Stid me odakle dolazim.Hvala Boze sto sam otisla dalekooo.

 98. djura j

  djura jPrije 5 mjeseci

  Ja,kao Srbin,nikada nisam i ne bih komentarisao neku Hrvatsku ili Bosnjacku emisiju...smim tim gledam u svoje dvoriste i ne mesam se u njihovea razmisljanja,na koja imaju svako pravo...a ovo je ozbiljna tema za koju narod treba da zna...

 99. mypaintingslight

  mypaintingslightPrije 5 mjeseci

  Sam protiv svih i zavrsis u rezervatu.

 100. BRAHIM EL-MOKRANI

  BRAHIM EL-MOKRANIPrije 5 mjeseci

  Ovde nedostaje milijana baletić.

 101. bata iz banata

  bata iz banataPrije 5 mjeseci

  maricu nauci vec jednom da vodis emisiju samo izandjale mantre uvek neki propali vicevi daj stvarno ili nauci ili idi kopaj kukuruz covece sa svakim si na ti upadas svima u rec u svojoj emisiji si najprimitivniji menjaj to covece ako boga znas

 102. Tona Blair 12345

  Tona Blair 12345Prije 5 mjeseci

  Slobodarski narod 🤮🤮🤮

 103. rahman rahman

  rahman rahmanPrije 5 mjeseci

  Jefticu i sunce je srpsko

 104. landmined12

  landmined12Prije 5 mjeseci

  Da na Balkanu tacno tako i sunce Srpsko grije...Polako istorija je jedan tok kao rijeka koja tece do usca i tu nestaje i gubi svoje ime...Vi Muslimani Balkanski ste SRBI PO ETNOSU ALI po vjeri ste Muslimani , ..Nama niste potrebni i mi vas preziremo ne zelimo sa vama nikakav dogovor niti savez vi ste jednosavno izdali jednom i izdali uvijek uvijek ste nosili tudje oruzje da osvajate Balkan za druge i bili ste tudji poslusnici ...Veliki zid je medju nama i granica mora da bude jaka i visoka da niko nemoze da je prekroci ni mi sa vama ni vi sa nama....Daobih vam jos i vise samo dalje holosu od nas , sto dalje to bolje,,,,

 105. Zoran Malkoc

  Zoran MalkocPrije 5 mjeseci

  Moras biti bombardiran da se probudis . Sirbija je bombardirala Balkan bez milosti .

 106. Zoran Malkoc

  Zoran MalkocPrije 5 mjeseci

  Ja sam sirbin i uvek cu biti . Ipak je sirbija kriva za ratove . Nije niko lud , ustacka hrvatska je u Nato i evropskoj zajednici . U den Hag su samo srbi osudeni . Zasto ?? Posto su krivi .

 107. Kristijan Tadić

  Kristijan TadićPrije 5 mjeseci

  Ne mozes pobiti ranjenike iz vukovarske bolnice i pitati se zasto su osudjeni. Ili raketirati zagreb kasetnim bombama sto padaju po civilnim objektima i cudit se zasto su srbi osudjeni..pa krivi su, istina! Osudjeni su i hrvati u hagu, naravno u manjoj mjeri jer nije se rat vodio na teritoriji srbije!

 108. Zoran Malkoc

  Zoran MalkocPrije 5 mjeseci

  Plati te da ste pozajmili srbski jezik. ?? Ove ljudi su budale

 109. pera peric

  pera pericPrije 5 mjeseci

  Pravi demagog ... de njega dovede, cista voda i jedna kap prvljava sve zagadi ...

 110. value760

  value760Prije 5 mjeseci

  Strasno. U Srbiji i svim bivsim republikama imate bezbroj ogromnih problema, kao sto su enormno poskupljenje prvenstveno ziveznih namirnica, sistemsko otupljivanje naroda, dezinformisanje, manipulacije, ogromno zaduzenje i katastrofalno poslovanje etc. a onda se sa glupostima zamarate i trosite ogromnu energiju na teme poput ove.

 111. Stanko Vidakovic

  Stanko VidakovicPrije 5 mjeseci

  Falio je Milo Lompar da Marić konačno okupi Drim tim u Ćirilici